Project

General

Profile

Suggestions #763

Add glass wall to Vandenberg conference room

Added by Sam Keightley over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
New
Priority:
Undecided
Assignee:
Category:
Mapping, geometry
Target version:
-
Start date:
02/10/2016
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

This is to create a barrier between the open area above the science lab and the conference room itself. Also used to prevent the disclosure of secrets as well as to prevent disruptions from noise the scientists and equipment would be making on the level below. A glass wall similar to the one that divides it from the gantry would be idea. For added details there could be rails that divide the panes (pic provided for inspiration) and then holograms can displayed on the middle ones closest to the table.

History

#1 Updated by John French over 2 years ago

  • Category set to Mapping, geometry
  • Assignee set to Le Swanky

The open-air design provides an alternative method of accessing the laboratory area from above. Adding a glass partition is an interesting idea, something for a level designer to evaluate more closely from both an architectural and gameplay perspective. At the very least, any glass partition would need to be fully breakable.

#2 Updated by Sam Keightley over 2 years ago

Interesting indeed, access to the lab from above is something I had not considered and as such making them breakable would be advised for this purpose. The panes that already exist around the conference room already could also benefit from this too.

Also available in: Atom PDF